لیست اختراعات ميثم علي نيا


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1398/05/06
تاریخ ثبت: 1399/02/07
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت پروتز دست با كاشت استحكام دهنده هاي آلومينومي در ميان كامپوزيت هاي پايه پليمري كه در زمينه مكانيك، بيومكانيك و مهندسي پزشكي است. بدنه و قطعات پروتز هاي دست رباتيكي ( داراي موتور و كنترلر) به طور معمول از از فلز و پلاستيك (با روش تزريق يا پرينت سه بعدي) ساخته مي شوند كه نسبت استحكام به وزن پاييني دارند. از طرفي داشتن استحكام بالا و وزن بسيار كم دو فاكتور مهم در ساخت پروتز هاست. ما براي حل اين مشكل از الياف كامپوزيتي فيبر كربن استفاده كرده ايم كه استحكام و مقاومت بسيار بالا و وزن بسيار كمي دارد. علاوه بر اين براي جلوگيري از صدمات ناشي از تنش هاي تماسي و لهيدگي بر قطعات كامپوزيتي و به دنبال آن ايجاد لقي در سيستم، در محل اتصالات و پين ها از استحكام دهنده هاي آلومينومي استفاده كرده ايم (شكل 7 تا 12 ) كه متناسب با شكل و هندسه قطعات كامپوزيتي بوده و در آن ها قرار داده مي شود ( كاشته مي شود ). از اين تركيب مي توان در ساخت انواع پروتز ها به خصوص پروتز هاي دست كه محدوديت ابعاد و وزن دارند استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/06/27
تاریخ ثبت: 1399/03/06
خلاصه اختراع:

پروتز دست با مكانيزم سه پله اي شست و كف دست بهينه شده در گرسپ قدرتي در حوزه مكانيك و مهندسي پزشكي مي باشد. در اين اختراع ايده¬هاي جديدي براي طراحي و ساخت يك دست مصنوعي، جهت بالا بردن عملكرد آن، استفاده شده¬است. شست دست قابليت قرارگيري در 4 الگو دست باز، دو انگشتي، سه پايه و قدرتي را در راستاي درجه آزادي غيرفعال خود دارد. مكانيزم انگشتان قابليت جذب ضربات خارجي و حركتي شبيه به دست انسان را دارند. تك تك انگشتان مي¬توانند به صورت مستقل حركت كنند. محرك آن¬ها طوري انتخاب شده است كه قابليت برگشت-ناپذيري داشته كه موجب به ذخيره انرژي باتري و پايداري فرآيند گرفتن اجسام مي¬-شود. كف دست طوري طراحي شده¬است كه كمترين وابستگي را نسبت به شكل اجسام مختلف، براي دست ايجاد كند. مكانيزم مچ آن قابليت چرخش و جداسازي دارد. در مجموع، پروتز دست اختراع شده قابليت انجام 14 الگو گرسپ مختلف را دارد.

تاریخ ثبت: 1401/01/14
خلاصه اختراع:

مناطق بين‌جزرومدّي از جمله مناطقِ غني از لحاظ تنوع زيستي محسوب مي‌شوند و از اين رو توجه بسياري از پژوهشگرهاي علوم دريا را جلب كرده‌اند. مطالعه‌ي اين مناطق مستلزم سفر و حضور پژوهشگر در آن نواحي است. حضور محقق در منطقه با مشكلات زيادي اعم از صرف وقت و هزينه‌ي مالي، شرايط جوّي نامساعد، آشنانبودن با محيط و آشنانبودن با نحوه‌ي نمونه‌برداري همراه است. در جهت رفع نيازها و مشكلات پژوهشگرهاي حوزه‌ي زيست‌شناسي دريا، نوعي كاوشگرِ دوزيست طراحي شده است كه به منظور دسترسي به نقاط تجمع ميكروارگانسيم‌هاي دريايي، تجهيزات ويژه‌اي داخل يا بيرون آن نصب شده‌اند. اين كاوشگر به سه دوربين خارجي، بازوي مكنده‌ي آب و همچنين استرئوميكروسكوپ و ميكروسكوپ داخلي مجهز شده كه همه‌ي آنها با چند قطعه‌ي مكانيكي و برقيِ ويژه، قابليت تنظيم‌شدن از راه دور را پيدا كرده‌اند و اين موجب دسترسي ماشين به بسياري از نقاطي مي‌شود كه ساير كاوشگرها به آنجا دسترسي ندارند. از سوي ديگر، نمونه‌برداري و بررسي نمونه را در محل انجام مي‌دهد و پس از تهيه‌ي تصاوير و ويدئوهاي ماكروسكوپي و ميكروسكوپي و ثبت مقدار دقيق و روزانه‌ي برخي از متغيرهاي جغرافيايي از جمله رطوبت، دما و فشار و نيز خوانش برچسب‌هاي الكترومغناطيسي يا كدِ QR روي بدن موجودات، همه‌ي اطلاعات به‌دست‌آمده را به وسيله‌ي اينترنتِ بي‌سيم به رايانه‌ي پژوهشگر مخابره مي‌كند تا هيچ نيازي به حضور فرد در منطقه نباشد.

موارد یافت شده: 3